Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornja Stubica

DOBROVOLJNO
VATROGASNO DRUŠTVO
GORNJA STUBICA

Predsjednik: Marko Klanjčić mob. 098 793 835
Dopredsjednik: Mladen Škudar mob. 098 30 57 84
Tajnik: Stjepan-Svemirko Čekolj mob.098 281 467
Blagajnik:Ivica Sekalec 098 196 78 55
Zapovjednik:Marko Frajtak mob.098 754 150
Zamjenik zapovijednika:Krešimir Znika mob. 098 18 62 416

e-mail: dvdgornjastubica@gmail.com

112 je jedinstveni broj za hitne službe koji se koristi u Republici Hrvatskoj, a dostupan je iz svih javnih telefonskih mreža bez naknade.
Osim navedenog broja hitne službe u uporabi su i pozivni brojevi hitnih službi u skladu s postojećim Planom numeriranja i to:
192 - policija
93 - vatrogasci
94 - hitna pomoć
112- dusz
1987 - Hrvatski autoklub

Svi brojevi hitnih službi dostupni su s bilo kojega telefonskog uređaja, uključujući i sve javne telefonske govornice.


U SLUČAJU DA ZAMIJETITE POŽAR

ODMAH NAZOVITE 93 A SVE OSTALO UČINIT ĆE VATROGASCI
O POŽARU MOŽETE DOJAVITI I NA BROJ TELEFONA 112

VRLO JE VAŽNO

NAVESTI TOČNU LOKACIJU ILI ADRESU GDJE JE NASTAO POŽAR, NESREĆA U PROMETU, POPLAVA ILI NEŠTO DRUGO TE OSTAVITI SVOJE PODATKE I BROJ TELEFONA NA KOJI VAS SE MOŽE DOBITI U SLUČAJU DA BI ZATREBALE DODATNE INFORMACIJE

NE SPUŠTAJTE SLUŠALICU

DOK VI RAZGOVARATE VATROGASNA POSTROJBA VEĆ KREĆE NA MJESTO DOGAĐAJA PA NEKA VAS NE ZABRINJAVA ŠTO SE OD VAS TRAŽE DODATNE INFORMACIJE ILI DOBIVATE UPUTE O POSTUPANJUsrijeda, 23. studenoga 2011.

sjednica upravnog odbora 04.11.2011.

Dana 04.11.2011.g. održana sjednica Upravnog odbora Društva.

Na sjednici su donesene slijedeći akti:
Odluka da vatrogasni časnici koji imaju uvjete za polaganje za zvanje vatrogani časnik I klase pristupe  osposobljavanju koje će se održati dana 19.11.2011.g. u DVD-u Tuhelj,
Odluka o sufinanciranju svečane promocije vatrogasnih časnika koji su obuku završili u Zlataru odnosno Bračaku tijekom 2011.g. te promocija časnika I klase u DVD-u Tuhelj,
Odluka o početku rada s vatrogasnom mladeži-u iduća dva tjedna odraditi pokaznu vježbu za učenike drugih i trećih razreda osnovne škole te ih na taj način animirat za daljnje aktivnosti.Za rad s mladeži zaduženi:Ivica Sinković,Marko Klanjčić,Krešimir Znika, Tomica Lešković, Marko Frajtak i Stjepan-Svemirko Čekolj.
Odluka o pristupanju izrade centralnog grijanja-u tijeku je postupak nabave fasadnog plinskog bojlera Vaillant snage 32 kw.Tijekom godine nabavljeno je 5 rabljenih radijatora zaslugom zapovjednika Društva.Ovih dana izraditi će se troškovnik za I fazu koja podrazumijeva da se napravi grijanje garaža i sanitarnog čvora.U II fazi izradilo bi se grijanje za prostorije na katu.
Pod točkom Razno:zapovjednik Društva g.Marko Frajtak izrazio je nezadovoljstvo zbog nemogućnosti organiziranja tečaja za vatrogasce zbog nedostatka novca.Traži da se bez obzira na nedostatak novca  pristupi osposobljavanju.

Nema komentara:

Objavi komentar