Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornja Stubica

DOBROVOLJNO
VATROGASNO DRUŠTVO
GORNJA STUBICA

Predsjednik: Marko Klanjčić mob. 098 793 835
Dopredsjednik: Mladen Škudar mob. 098 30 57 84
Tajnik: Stjepan-Svemirko Čekolj mob.098 281 467
Blagajnik:Ivica Sekalec 098 196 78 55
Zapovjednik:Marko Frajtak mob.098 754 150
Zamjenik zapovijednika:Krešimir Znika mob. 098 18 62 416

e-mail: dvdgornjastubica@gmail.com

112 je jedinstveni broj za hitne službe koji se koristi u Republici Hrvatskoj, a dostupan je iz svih javnih telefonskih mreža bez naknade.
Osim navedenog broja hitne službe u uporabi su i pozivni brojevi hitnih službi u skladu s postojećim Planom numeriranja i to:
192 - policija
93 - vatrogasci
94 - hitna pomoć
112- dusz
1987 - Hrvatski autoklub

Svi brojevi hitnih službi dostupni su s bilo kojega telefonskog uređaja, uključujući i sve javne telefonske govornice.


U SLUČAJU DA ZAMIJETITE POŽAR

ODMAH NAZOVITE 93 A SVE OSTALO UČINIT ĆE VATROGASCI
O POŽARU MOŽETE DOJAVITI I NA BROJ TELEFONA 112

VRLO JE VAŽNO

NAVESTI TOČNU LOKACIJU ILI ADRESU GDJE JE NASTAO POŽAR, NESREĆA U PROMETU, POPLAVA ILI NEŠTO DRUGO TE OSTAVITI SVOJE PODATKE I BROJ TELEFONA NA KOJI VAS SE MOŽE DOBITI U SLUČAJU DA BI ZATREBALE DODATNE INFORMACIJE

NE SPUŠTAJTE SLUŠALICU

DOK VI RAZGOVARATE VATROGASNA POSTROJBA VEĆ KREĆE NA MJESTO DOGAĐAJA PA NEKA VAS NE ZABRINJAVA ŠTO SE OD VAS TRAŽE DODATNE INFORMACIJE ILI DOBIVATE UPUTE O POSTUPANJUsrijeda, 23. studenoga 2011.

Rad s mladeži 8-12 godina

Dana 17.11.2011.g u suradnji sa ravnateljicom OŠ Matija Gubec gđom Sanjom Knezić održano je predstavljanje vatrogasne djelatnosti učenicima drugih i trećih razreda.
Na igralištu OŠ Matija Gubec tridesetero učenika upoznato je sa radom vatrogasnog društva.U zanimljivoj pokaznoj demostraciji koju je predvodio Ivica Sinković-zapovjednik VZ Općine Gornja Stubica a ujedno i jedini naš profesionalni vatrogasac zaposlen u JVP Zabok sudjelovali su:Marko Frajtak zapovjednik vatrogasne  postrojbe Društva,Tomica Lešković -član Upravnog odbora i pripadnik vatrogasne postrojbe,Marko Klanjčić-Rody dopredsjednik Društva i član vatrogasne postrojbe, Josip Lešković-Vujec predsjednik VZ Općine Gornja Stubica i član Upravnog odbora našeg Društva te tajnik Društva Stjepan-Svemirko Čekolj.
Svim prisutnim učenicima omogučeno je da isprobaju rad s brentačom.Nažalost vremenski uvjeti (-10 C) nisu dopustili da nakon podjela promotivnog materijala i pristupnica napravimo malo druženje s učenicima.

Nema komentara:

Objavi komentar