Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornja Stubica

DOBROVOLJNO
VATROGASNO DRUŠTVO
GORNJA STUBICA

Predsjednik: Marko Klanjčić mob. 098 793 835
Dopredsjednik: Mladen Škudar mob. 098 30 57 84
Tajnik: Stjepan-Svemirko Čekolj mob.098 281 467
Blagajnik:Ivica Sekalec 098 196 78 55
Zapovjednik:Marko Frajtak mob.098 754 150
Zamjenik zapovijednika:Krešimir Znika mob. 098 18 62 416

e-mail: dvdgornjastubica@gmail.com

112 je jedinstveni broj za hitne službe koji se koristi u Republici Hrvatskoj, a dostupan je iz svih javnih telefonskih mreža bez naknade.
Osim navedenog broja hitne službe u uporabi su i pozivni brojevi hitnih službi u skladu s postojećim Planom numeriranja i to:
192 - policija
93 - vatrogasci
94 - hitna pomoć
112- dusz
1987 - Hrvatski autoklub

Svi brojevi hitnih službi dostupni su s bilo kojega telefonskog uređaja, uključujući i sve javne telefonske govornice.


U SLUČAJU DA ZAMIJETITE POŽAR

ODMAH NAZOVITE 93 A SVE OSTALO UČINIT ĆE VATROGASCI
O POŽARU MOŽETE DOJAVITI I NA BROJ TELEFONA 112

VRLO JE VAŽNO

NAVESTI TOČNU LOKACIJU ILI ADRESU GDJE JE NASTAO POŽAR, NESREĆA U PROMETU, POPLAVA ILI NEŠTO DRUGO TE OSTAVITI SVOJE PODATKE I BROJ TELEFONA NA KOJI VAS SE MOŽE DOBITI U SLUČAJU DA BI ZATREBALE DODATNE INFORMACIJE

NE SPUŠTAJTE SLUŠALICU

DOK VI RAZGOVARATE VATROGASNA POSTROJBA VEĆ KREĆE NA MJESTO DOGAĐAJA PA NEKA VAS NE ZABRINJAVA ŠTO SE OD VAS TRAŽE DODATNE INFORMACIJE ILI DOBIVATE UPUTE O POSTUPANJUnedjelja, 4. ožujka 2012.

Redovna godišnja Skupština 03.03.2012.

Dana 03.03.2012.g. održana redovna godišnja izvještajna Skupština DVD-a Gornja Stubica.Sjednica je održana u prostorijama NK Matija Gubec.Nažalost, zbog brojnosti članova i gostiju nismo bili u prilici Skupštinu održat u svom Vatrogasnom domu.
Skupštini je prisustvovalo osamdesetak članova društva i brojni gosti.Ispred VZ KZŽ Skupštini je nazočio g. Vjekoslav Matuša predsjednik DVD-a Donja Stubica,predsjednik VZ Općine Gornja Stubica g. Josip Lešković,predstavnici DVD-a:Oroslavje,Selnica,Laz,Dobri Zdenci,Šagudovec,Sveti Matej,DVD Tavankut iz Vojvodine, bratsko Društvo Stružec iz Stružca, puhački orkestar vatrogasne zajednice Općine Gornja Stubica.Skupštini su još nazočili:načelnik policijske postaje Donja Stubica g. Darko Ban, načelnik općine Gornja Stubica g. Željko Lisak, ravnateljica OŠ Matije Gupca gđa.Sanja Knezić, monisonjor Ivan Špoljar župnik naše Župe.
Gosti i predstavnici DVD-a pohvalili su rad Društva u proteklom razdoblju uz naznaku da su rezultati vidljivi u svakom pogledu te da nam poželjeli puno uspjeha u daljnjem radu te napomenuli da je moguće s malo novaca i puno volje jako puno napraviti.
Hvala dragim gostima na odazivu.
Za dobru atmosferu pobrinuo se TERMO-BAND.Zahvaljujemo se njima kao i našoj fotografkinji Dr.sc. Ireni Miholić koja se pobrinula da imamo trajno sječanje na ovaj događaj.

Nema komentara:

Objavi komentar