Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornja Stubica

DOBROVOLJNO
VATROGASNO DRUŠTVO
GORNJA STUBICA

Predsjednik: Marko Klanjčić mob. 098 793 835
Dopredsjednik: Mladen Škudar mob. 098 30 57 84
Tajnik: Stjepan-Svemirko Čekolj mob.098 281 467
Blagajnik:Ivica Sekalec 098 196 78 55
Zapovjednik:Marko Frajtak mob.098 754 150
Zamjenik zapovijednika:Krešimir Znika mob. 098 18 62 416

e-mail: dvdgornjastubica@gmail.com

112 je jedinstveni broj za hitne službe koji se koristi u Republici Hrvatskoj, a dostupan je iz svih javnih telefonskih mreža bez naknade.
Osim navedenog broja hitne službe u uporabi su i pozivni brojevi hitnih službi u skladu s postojećim Planom numeriranja i to:
192 - policija
93 - vatrogasci
94 - hitna pomoć
112- dusz
1987 - Hrvatski autoklub

Svi brojevi hitnih službi dostupni su s bilo kojega telefonskog uređaja, uključujući i sve javne telefonske govornice.


U SLUČAJU DA ZAMIJETITE POŽAR

ODMAH NAZOVITE 93 A SVE OSTALO UČINIT ĆE VATROGASCI
O POŽARU MOŽETE DOJAVITI I NA BROJ TELEFONA 112

VRLO JE VAŽNO

NAVESTI TOČNU LOKACIJU ILI ADRESU GDJE JE NASTAO POŽAR, NESREĆA U PROMETU, POPLAVA ILI NEŠTO DRUGO TE OSTAVITI SVOJE PODATKE I BROJ TELEFONA NA KOJI VAS SE MOŽE DOBITI U SLUČAJU DA BI ZATREBALE DODATNE INFORMACIJE

NE SPUŠTAJTE SLUŠALICU

DOK VI RAZGOVARATE VATROGASNA POSTROJBA VEĆ KREĆE NA MJESTO DOGAĐAJA PA NEKA VAS NE ZABRINJAVA ŠTO SE OD VAS TRAŽE DODATNE INFORMACIJE ILI DOBIVATE UPUTE O POSTUPANJUnedjelja, 12. prosinca 2010.

UPRAVNI ODBOR 09.12.2010.

Dogovoreno da Komisija za dodjelu priznanja u sastavu:Marko Frajtak-zapovjednik,Ivica Sinković-zamjenik zapovjednika i Stjepan-Svemirko Čekolj-tajnik idući tjedan pripreme popis osoba za dodjelu priznanja.
Obzirom na nesređenost Matične knjige dogovoreno je da se u nedjelju 12.12.2010.g. sastane Komisija za dodjelu priznanja zajedno sa Predsjednikom društva i Mladenom Škudarom članom UO da usklade važeče popise koje Društvo posjeduje.
Donesen Zaključak da se napravi popis članova Društva koji bi trebali biti upućeni na školovanje za vatrogasce i za časnnike, te prikupiti podatke koliko to košta po osobi (liječnička,oprema).
Predsjednik izražava nezadovoljstvo oko neplaćanja zakonske obaveze Općine prema VZ Općine odnosno prema DVD-u Gornja Stubica.Pismenim putem će se obratiti VZ Općine, te obavijestiti VZ KZŽ o istom.Društvo ne može normalno funkcionirati ukoliko mu se na vrijeme ne uplaćuje novac koji mu po Zakonu pripada.Smatra da se Općinski načelnik ne može tako odnositi prema VZ Općine odnosno prema Društvima članovima zajednice.
Predsjednik izvješćuje prisutne o izvršenim radovima na sanaciji krovišta Vatrogasnog doma Gornja Stubica , o izvršenoj primopredaji te napominje da je došlo do manjih promjena unutar ugovorenih radova a što se vidi iz okončane situacije a sve u okviru ugovorene cijene.

Nema komentara:

Objavi komentar